Välkommen till Redeye

Vår analysavdelning bevakar omkring 100 bolag och skriver löpande professionella analyser på många av dessa. Sedan 1999 har Redeye varit ledande inom analys av intressanta tillväxtbolag på börsen.

Här presenteras våra bolagsanalyser som vi erbjuder fritt för nerladdning och läsning. Vi har två typer av bolagsanalyser:
Report är en större djuplodande analys av ett bolag och som släpps i samband med att vi tar upp ett bolag för bevakning.
Update är en analysrapport som vi släpper löpande för de bolag vi bevakar vid exempelvis rapporter eller vid större nyheter med fundamental påverkan.

Bolagsanalyser ifrån Redeye

Läs analyser på Redeye.se

VD-Intervjuer

Hanza: Intervju med vd Erik Stenfors (video)

VD Erik Stenfors berättar om vad som låg bakom kvartalets kraftiga resultattillväxt. Vidare beskriver Stenfors hur han ser på riskerna för material- och komponentbrist under andra halvåret samt vad Hanza gör för att parerar detta. Därtill berättar Stenfors om varför bolaget ökar kapaciteten i både Sverige och Kina. Slutligen beskriver Stenfors vad som krävs för att öka marginalen i de verksamheter som presterar under koncernsnittet.

Läs intervjun

Imint: Interview with CEO Andreas Lifvendahl (video)

Redeye has interviewed Imint's CEO, Andreas Lifvendahl, about the Vidhance portfolio, market characteristics, barriers to entry, and the mid-range smartphones, among other things.

Läs intervjun

Acconeer: Interview with CEO Lars Lindell (video)

Redeye interviewed Acconeer's CEO, Lars Lindell, regarding the Q2 report and the waiver approval in the USA.

Läs intervjun

Hos Redeye finner du fler nyheter, analyser och bloggar av Redeyes professionella analytiker och av medlemmar från Redeyes community.